torsdag 2. desember 2010

Nå tror jeg tida er inne...

...til å ta seg en tur på byen!

Er vel strengt tatt ikke tiden for det, men det måtte bare følge overskriften. Hentet fritt fra en Jokke-låt, for den som ikke skjønte det.

Er på tredje dagen over nå. Går forsåvidt greit det. Er vel strengt tatt bare å nyte roen nå så lenge den varer. Og nattesøvnen. Våknet av magesmerter i natt, men ikke rier. Skjer vel litt ting og tang da.
Samboer tvinger meg til å sitte i sofaen og se på TV. Er visst ikke så flink til det - tenker at jeg burde vaske tøy og støvsuge og vaske badet og er alt klart med vogna og  kanskje jeg burde gå litt gjennom skapene? Men det er jo ingenting som MÅ gjøres... er vel et redebyggerinstinkt som rir meg litt.
Men på oppfordring fra bedre halvdel, tvang jeg meg til å se to episoder av "Spartacus". De har visst en maratonsending på lørdager, så da fikk vi tatt opp masse episoder.
Var jo forsåvidt helt greit og sitte og se litt husmorporno og spise lasagnerester fra i går!

Nei, er litt uinspirert i dag jeg. Når dagen stort sett handler om å ta det med ro, så blir det ikke så spennende innlegg...Ville bare si fra til de som lurer at "Nei, jeg har ikke født enda."

4 kommentarer:

  1. Ha Ha HA HA....hadde meg et lite sekund der..;). Men om du vil føde, så skal du ikke ta det med ro kjære Camilla, da er det opp og hopp. Ut ¨løpe trapper fungerte for meg...men det beste er å ta det med ro likevel, for kreftenene dine får du snart bruk for likevel:)

    SvarSlett
  2. Veldig enig med Yvonne! Ut og løp =)
    *Venter i spenning*

    SvarSlett
  3. Ja det er nettopp det. Jordmor sier at jeg bare skal ta det med ro. Ingenting jeg kan gjøre for å fremskynde fødselen. Blir bare sliten i en periode hvor jeg bør samle krefter. Men jeg kan vente jeg... begynner å bli vant til dette slaraffenlivet ;)
    Ser jo nå at overskriften ble litt villedende - var faktisk ikke meningen nå, det var bare tittelen som poppet opp i hodet mitt...
    :)

    SvarSlett
  4. Jeg var skikkelig imponert over at du tok deg tid til å blogge når tiden var inne. Tenkte at da er du jammen rolig midt i alt :-) Men, så skjønte jeg at det bare var lureri. Kos deg med ventingen.
    SMS- rulett på vg-tv kan anbefales. Eller Jeff Dunham på Youtube.
    Inger Elisabeth

    SvarSlett

Torpet, sesong 7, episode 1

 Okey, denne "sesong ditt, episode datt"-ideen min funker dårlig. Ble ikke noe skriblerier i forrige sesong, så vi hopper elegant ...