søndag 10. oktober 2010

Flinkisuke!!


Så er samboerens høstferie (eller avspasering, som han insisterer at jeg sier) over for denne gang. Men det har ikke vært mye ferie over denne avspaseringen, stakkar! Det har vært shopping av møbler i stor stil og oppussing av leilighet og kjeller. Og det har gitt resultater.
Vi har fått lys på soverommet! Et mirakel skjedde etter å ha saumfart nett og lampebutikker i månedsvis! Ramlet innom en lampebutikk, sånn passe lei, og der stod det en helt fin lampe sånn helt for seg selv med en prislapp på kun 300,-! Sikkert noe jalla, tenkte jeg så klart. Men måtte jo spørre da. Nei, den lampa solgte de billig for det fulgte ikke med lampeskjermer, flere av prismene var borte og det fulgte ikke med eske. Jaha, men det gjør jo ikke noe, vil jo ikke ha noe av det!  Orginalt med alt dette dillet, kostet lampa 1999,-! Jøsses... Merkelig hvordan lampa så litt anderledes ut med en gang da jeg fikk opplyst den egentlige prisen!
Så nå henger den så skjønt under vår fine takrosett på soverommet. Riktig så flott har det blitt!

Litt rotete, litt nakne vegger.. men det går fremover. Og Tiril koser seg
Også har vi fått opp hyller i stua, smurt akryl og silikon på sårt tiltrengte steder, hengt TV'en på veggen, kjøpt sofa (ikke fått enda) og satt opp garderobeskap på barnerommet. Vi har tilogmed ryddet ut alle spiker og malingsspann fra barnerommet, så det faktisk går an for Tiril å leke der! Har blitt riktig så koselig. Og knøttet som har overnattet hos Bestemor til i dag, gikk rett inn og synes å være strålende fornøyd! Hurra!
Nå mangler vi i grunn bare noen flere bilder på veggene, litt mer hyller hist og her, og å bli helt ferdig i kjellerboden.
Digg digg digg å få gjort så mye! Det virker kanskje ikke så mye for dere, men det ER mye! Ting tar tid når man har en ett-åring og en høygravid madam som ikke kan bidra med så mye annet enn å slå med pisken (neida, så ille har det ikke vært. Håper jeg... Vet ikke helt om handymannen min er enig...)
Anyway! Er for lat til å ta bilder og legge ut nå, men de kommer snart, så stay tuned!

1 kommentar:

Torpet, sesong 7, episode 1

 Okey, denne "sesong ditt, episode datt"-ideen min funker dårlig. Ble ikke noe skriblerier i forrige sesong, så vi hopper elegant ...