tirsdag 23. november 2010

Nei, har ikke født enda!

Uke 39 og 4 dager. Ingen tegn på fødsel enda. Men jeg er klar! Bring it on!
...eller kanskje ikke akkurat nå- Er litt sliten. Har rydda litt og lekt med Tiril, da blir man fort sliten gitt!
Men babysenga er redd opp, babytøy er vasket og brettet, sykehusbagen er nesten ferdigpakket...
Også har jeg kjøpt inn masse godt som jeg kan prøve å proppe i meg mens jeg har rier. Sist prøvde samboeren desperat å få i meg noen nøtter og eplebiter. Herregud så tungt det var å få ned noe! Også kom det bare opp igjen... Håper det går bedre nå! Har sjokoladepudding, nudler, rettikoppen, troika, l'amore joghurt, jazz-epler, bananer, sjokolademelk, sukkererter.... har jo nok til å ligge å føde i en uke!

I tillegg til å vente på baby, venter jeg desperat på lønn. Den kommer rundt termin den og (henholdsvis 28. og 29. november) Vet nesten ikke hva jeg gleder meg mest til! Sjekket kontoen i stad: "Disponibelt beløp på konto er.... 37 kroner". Ganske stusselig. Er ikke overtrekk da. Det er jo noe....
Men jeg gjorde noe lurt i forrige uke! Samlet sammen ting og tang vi har kjøpt på Ikea og ikke fått brukt for (mye hyller og slikt), rasket sammen alle kvitteringer jeg fant fra samme varehus og håpet de gadd å ta det tilbake etter at det hadde ligget og støvet ned i eskene i boden en stund.
Og jada! De er jo så greie! Ble kvitt masse dårlig samvittighet og fyllt opp lommeboka med rundt 1600,-!! Juhuu!
Og hva gjør man så?
Jo, man shopper så klart! På Ikea. Men brukte ikke alt da... litt lys og servietter med julefarger - m.a.o. det obligatoriske. Og en ramme, så jeg fikk laget en superfiffig løsning til å henge opp øredobbene mine - inspirert av en venninne i barselgruppa :) Veldig fornøyd med den dagens gjøremål: kvitt søppel, handlet og fyllt opp lommeboka - 3 ting på en gang!

Veldig fint med barselgrupper forresten. Var superheldig med den jeg var i med Tiril. Krysser fingrene for at det blir like hyggelig neste gang! En god venninne derfra er fotograf og er så grei at hun skal ta noen bilder av meg i morgen. Så jeg får knipe til torsdag ihvertfall! Vil veldig gjerne få gjennomført det... hun er så flink, tror det kan bli veldig kule bilder :) Legger de sikkert ut her, om vi får det til.


Var på babysvømming i går. Var vel siste gang jeg badet med Tiril på en stund... Men det var veldig gøy - somm alltid. Fikk tatt en del fine bilder og videoer, har fått disp til å vise litt til dere :) Er hun ikke søt og flink og tøff?! Gøy å se at hun koser seg sånn i vannet.

Er det lov å henge opp julestjerne i vinduet snart? Det er så koselig! Syns det er litt hyggelig med denne kalde, mørke tida jeg. Sitte inne i joggebukse, tenne lys og kose seg med druer og te, surfe og se TV og tenke på hvor heldig man er som er inne og er varm og ikke ute og fryser. Og snart kan jeg drikke gløgg... namnam! Gleeeeeedeeeer seg!!
Og nå kom nettopp samboeren og istemte med meg. Han liker jo kulde, men det er også deilig med at det ikke er så mye folk ute - ergo er det mye mindre bråk (vi bor jo rett ved en volleyballbane), Mørkt ute og lunt inne.... 
Men julegaver ligger jeg etter med... får bli handling med baby på slep. Tenk for en tøff start på livet: rett inn i julehandelen!! Også for en gutt også da... Stakkars, han kommer til å bli helt nevrotisk. Kanskje jeg skal satse på litt netthandling? Noen som har noen nettsider å anbefale for det? Må jo også få tenkt ut en ønskeliste... Til barna er det lett: Tenkte bli flinkere til å bruke ulltøy, så det trenger de. Og Tiril ønsker seg duploklosser, tre-puslespill, bøker og byggeklosser.Verre å tenke ut noe til seg selv... Har det altfor godt vettu!

Jøss, så mye jeg klarte å rable ned... Den ene tanken tar den andre. Jaja. Er jo godt mulig det blir en stund til neste gang jeg skriver nå da. Hadde vært kult om jeg orket skrive litt når jeg er i gang med rier! Jeg vil prøve på det. Men kan ikke love noe.
Nå har vi forresten fått den nye kanalen Max. Har sett at det går en serie der: Spartacus, som ser ut som skikkelig husmorporno på reklamen! Må sjekke ut den :) Det kræsjer med Grey's Anatomy, men hva har man vel Get-boks for?
Kos dere i novembermørket, og husk å bruke refleks!!
Og veldig hyggelig om du har orket å lese helt hit. Klapp på skulderen! . og klem fra meg.

....Også er det vel på tide å forandre layouten litt snart? Passer ikke med grønne blader nå!

2 kommentarer:

  1. IKEA er genialt! Har gjort det samme selv og man blir veldig fornøyd etterpå;)! Blir spennende om du skriver noe når du har rier, men mest av alt ønsker jeg at du får en fin fødselsopplevelse:)! Stor klem fra søs

    SvarSlett
  2. Haha nå har jeg sett en episode av Spartacus! Som ventet var det mye naken hud, smurt inn med olje og edlere deler var dekket med skinntruser! Fantastisk. Veldig likt filmen "300". Litt tegneserieaktig nesten.
    Men satt nesten frokosten i halsen av blod og gørr og larver... ikke for de sarte - som meg. Jo! Man fikk jommen sett "full frontal" også!! Og masse pupper! Så her er det hygge for far også, ikke bare for husmor ;)
    Klarer nok å styre min begeistring, det er ikke som et nytt "Rome" for DET var en kul serie! Prioriterer Grey's og Storbynatt jeg.

    SvarSlett

Torpet, sesong 7, episode 1

 Okey, denne "sesong ditt, episode datt"-ideen min funker dårlig. Ble ikke noe skriblerier i forrige sesong, så vi hopper elegant ...